12. huhtikuuta 2011

Koikkalan uudet kotisivut

Tervetuloa Koikkalan uudistetuille kotisivuille!

Täältä löydät tietoa ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja kylän palveluista.

9 kommenttia:

 1. Näyttää oikein toimivalta ja tyylikkäältä.

  VastaaPoista
 2. Koikkala, Kylien kylä. Kesä kävijänä varsin ihastunut. Onnittelut uudesta vireydestä. tulemme katsomaan Lahdesta.

  VastaaPoista
 3. Perhe Lahdesta vieraili uudistetulla torilla. Ihmeiden aika ei ole ohitse. Se palveli loistavasti PC:n ja keittiön osalta. Keittiössö sateen sattuessa pelaili korttia 2 poikaa, vuodet 10 ja 11. Viihtyvyys erinomainen. Myyjiä ei ollut, kun oli arki. Sinne tullaan uudelleen 11 08 ja marjojen keruu jatkuu. terveisiä kyläkauppaan. Hienoa, että se on ja palvelee.

  VastaaPoista
 4. Koikkala. Lahden kaupungissa ikävöidään Sinua. Sinun kesääsi, Sinun talveasi. viel´ei ole rahamassi sallinut tulla luoksesi edes muutamaksi viikoksi. Tosin on nukuttu yksi yö Juvan Kuninkaan kartanossa...sekin oli uutta. Nyt aloitamme tosi joulun, ajatus luonasi.

  VastaaPoista
 5. Hyvää helmikuuta, oi Koikkala. Sinä se olet turvassa maailman kohulta. Katsele vain lähi maisemia, ja anna Ison Maailman tehdä virheensä. Nuolkoon haavansa, ja tulkoon terveenä luosesi toipumaan. Anna heille rauhaa ja luomu antimia. Laita ajoissa nukkumaan. Anna hyvää vain ansion mukaan. Laita ahkeroimaan kykyjensä mukaan kaikessa rehellisyydessä. Ojenna tarvitsevalle, kuitenkin tarkoin arvioiden, meneekö apu oikein ja tosi tarpeeseen.

  VastaaPoista
 6. Hoi Koikkala! Kuinka suksesi luistaa. Oletko siirtynyt voitelussa tervasta nykyiseen koohotukseen= Ensin pohjaus. Sitten 5 kerrosta luistoa ja pitoa, aina välissä siklaten ja raudalla kuumana tasoittaen, et kai. sivakat tossuun ja liikkeelle. Antaa hankien kimmeltää, antaa mesikämmenen vielä uinua. Antaa hirvien syödä taimikon latvoja, antaa jänisten kasvattaa lihojaan tulevaa paistiksi joutumista edeltäen. Repolainen joutaa heti hatuksi. Hyvää keväistä mieltä kaikille.

  VastaaPoista
 7. Voi surunpäiviä näitä. Olen menettänyt koikkala varakotoni. Siinä kirkon siunauksen alla aivan. Nyt marjapensaat kasvattavat marjansa etelän miehen mehuksi. Sauna pesee miehen puhtoiseksi. Tosi mies on. Uuden kotonsa heti kohta korjaa ja arvon tunnustaa. Lienee miesi iloksi koko kylälle. Siis, hyvästi hyvä koti Koikkalassa.

  VastaaPoista
 8. Suunnitelma vuodelle 2013
  Kun Valtiaiden makuun nyt päästiin, tehkäämme tilaus Kiltille Pressalle: Saavu kesällä 2013 luoksemme. Aijomme järjestää historiallista ohjelmaa. Olemmehan olleet Suomen Suuria vaikuttajia Juvalla jo satoja vuosia.
  Haluamme uudelleen suureksi, kasvavaksi seuduksi. Meillä on kaikki eväät olla Suuria.
  Tämä nyt ensi lumen aikaan 27102012

  VastaaPoista
 9. Se on kuulkaa sillä lailla. Kun ihana Pressamme nyt on kutsunut Hra Putinin kesäksi (sanamuoto todella: Kesäksi) Suomeen, niin, tuleehan meidän kutsua Heidät myös Koikkalaan. Sehän on jo perinne.
  Alkakaamme valmistelut= Vastaanotto paviljonki. Ohjelma. Tarjoilun suunnittelu. Kirkollinen vastaan otto myös. Paljon muuta. Aloittakaamme heti.

  VastaaPoista